به گزارش خبرنگار انجمن صنفی شرکت های صنعت آب وفاضلاب محسن اردکانی مدیرعامل آبفای استان تهران در این برنامه با اشاره به مختصات این طرح گفت: این طرح به طول 3900 متر طی چهار ماه با بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار به بهرهبرداری خواهد رسید.
اردکانی با بیان اینکه پروژه امروز بر مبنای اصل «برقراری عدالت در خدمات» اجرا میشود گفت: تلاش ما این است کیفیت آب روستاها را تا میزان کیفیت آب شهرها بالا ببریم که خوشبختانه پس از ادغام شرکتهای آبفای شهری و روستایی، آبرسانی به روستاها سرعت بیشتری گرفته و بسیاری از مشکلات آب روستاها مرتفع شده است.
او با اشاره به کمبود منابع آبی استان تهران گفت: منابع آب آشامیدنی طی ۵۰ سال اخیر به کمترین حد خود رسیده به گونهای که حجم منابع آبی تهران 3۰ میلیون متر مکعب نسبت به پارسال کاهش یافته است که برای جبران آن در نظر داریم ظرفیت تصفیهخانه ششم آب تهران را افزایش دهیم.
به گفته اردکانی متوسط مصرف آب هر شهروند تهرانی در روز ۲۵۰ لیتر است که از تمام کشورهای منطقه بیشتر است و اگر هر فرد در تهران تنها 10 درصد از مصارف غیرضرور خود بکاهد، مشکلات ناشی از کمبود منابع آبی، بسیار کمتر میشود.
مدیرعامل آبفای استان تهران با تأکید بر ضرورت صرفهجویی در مصرف آب گفت: مدیریت خشکسالی پیاپی چند سال اخیر نیازمند همراهی مردم و مدیریت مصرف آب است.
استاندار تهران نیز در این مراسم اظهار داشت: مصرف 250 لیتر آب در شبانهروز فاجعه است.
علیرضا فخاری با بیان اینکه آب به عنوان یک کالای راهبردی محسوب میشود، گفت: مصرف ۲۵۰ لیتر آب آشامیدنی توسط شهروندان فاجعه است و اگر میزان مصرف را به حد نرمال نرسانیم، برای قطرهای آب باید فرسنگها راه برویم.
فخاری افزود: آبرسانی به روستاها و مهاجرت معکوس مردم به این مناطق مهم است و باید برای آن ظرفیتسازی کرد، ولی در حال حاضر بهبود کمی و کیفی آب ساکنان روستاها مهمتر است.
او ضمن تاکید بر ضرورت فرهنگسازی در زمینه مدیریت مصرف آب گفت: باید در صورت امکان به تفکیک کنتور مجتمعها و ساختمانها اقدام کرد تا میزان مصرف آب هر خانوار مشخص باشد.
انتهای پیام/